Interieur ideeën ofwel;Moodboard
Inspiratie voor de inrichting van je huis!

Ben je op zoek naar inspiratie voor je woninginrichting, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, tuin of balkon? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Er zijn namelijk tegenwoordig zoveel mogelijkheden om je huis in te richten, waardoor het erg moeilijk is om een keuze te maken. Wil je een moderne inrichting? Of wil je toch een klassieke inrichting?

Waar vind je interieur ideeën en hoe vindt je die inspiratie? Waar moet ik beginnen en hoe geef ik dit vorm?

Wat je kunt doen is te starten met het maken van een moodboard. Dit is een bord met daarop knipsels van plaatjes die je mooi vindt. Plaatjes van bijvoorbeeld meubels en stoffen. Welke stoffen je mooi vindt en vooral ook welke kleuren bij je passen! Deze plaatjes/knipsels vindt je op websites en tijdschriften, kleding brochures of misschien nog leuker, echte stoffen die je misschien nog ergens hebt liggen?!

moodboard_2
Op basis van dit moodboard ontstaat er een richting van kleur en stijl die aan jouw verwachtingen voldoen. Hiermee doe je dus helemaal je eigen interieur ideeën op!

Vindt je het moeilijk een moodboard te maken, maar heb je wel je ideeën over kleuren, stoffen en meubels, dan kun je het ontwerp van een moodboard ook over laten aan een professional, een Woonstylist. Zij kan je bijstaan met interieur ideeën, interieuradvies geven en een compleet beeld geven van wat er bij je past.

Hierdoor maak je de perfecte keuze voor gordijn en vloer, je kunt spelen met de verschillende kleuren in bijvoorbeeld PVC vloer, maar ook met de dessins en kleuren van gordijnen! Kortom, een advies op maat waarbij je zeker bent dat je de juiste keuzes maakt!

Wij kunnen je in ieder geval helpen met het zoeken van de juiste stoffen en kleuren, zoals bijvoorbeeld met ons Lifestyle Interior collectie. Hiermee kunnen wij ook de juiste combinatie maken met bijvoorbeeld laminaatvloer en karpet!
Maar voor een totaaladvies hebben goede contacten met een stylist die je kan helpen bij uw interieur ideeën en de combinatie met onze mogelijkheden en producten zoals PVC vloer, Laminaatvloer, Gordijnen op maat enz….. Dit maakt het helemaal af!

Wil je meer weten, neemt dan gerust contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>