Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij de zolderverbouwing of wilt u de zolder isoleren? Heb je het gevoel dat je uit je huis groeit? Zou je graag wat meer woonruimte willen bezitten?
De zolder is dé perfecte plek om een extra kamer te maken! Aparte slaapkamers voor de kinderen, een kantoor aan huis of een gezellige hobbykamer; je kunt de zolder voor verschillende doeleinden gebruiken!

Bestand_000Een zolderverbouwing kan een hele klus zijn!
Het is daarom verstandig om eerst goed na te denken wat het doel van jouw zolder is of moet worden?

Zolder isoleren en verbouwen

Remko heeft veel ervaring als VELUX-montagepartner/licht & luchtadviseur en is daarnaast gecertificeert Isobouw DecoFix verwerker en Isover Isolatiepartner. Hierdoor zijn wij bij uitstek de juiste uitvoerende partij voor uw zolderverbouwing als het gaat om o.a.:
• Op de JUISTE manier luchtdicht isoleren;
• VELUX® dakvensters;
• Het op de juiste manier plaatsen van (akoestiche) scheidingswanden;
• Aftimmerwerk;
• (Ver)plaatsen van electra en/of radiatoren;
• Leveren en plaatsen van vaste trappen naar zolder.

Al deze werkzaamheden worden door, of onder toeziend oog, van Remko zelf uitgevoerd, zo weet je altijd waar je aan toe bent!


Mei 2017;

Deze zolder in Houten was duidelijk toe aan een “opknapbeurt”. Een jaar geleden was er een dakkapel geplaatst, maar daarna is er niets meer op de zolder gebeurd. De balkondeuren waren zo vochtig dat deze onder de schimmelaanslag zaten en het geheel moest nog afgewerkt worden. De voorzolder is voorzien van opmaat gemaakte kast t.b.v. wasmachine en droger en daarnaast is er onder de schuine kap extra bergruimte gecreëerd! Het dakraam is vervangen door een VELUX® dakraam en deze heeft een andere positie gekregen. De kamer is omgetoverd tot fijne slaapkamer waar de bewoners, die beide wisseldiensten draaien, zowel ‘s nachts als overdag hun rust kunnen pakken. Dit project is compleet opgeleverd met laminaatvloer en gordijnen uit onze eigen collectie.


Februari 2017;

Deze zolder in Utrecht was tevens de 2e verdieping van de woning. Het moest dus slaapkamer worden, inloopkast, waskamer en toegang tot balkon in één. De volledige zolder is heringedeeld. Van het slopen tot de opbouw ervan, volledig vernieuwd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren