Tapijt en Karpet

Vloerbedekking lifestyle

Wilt u tapijt kopen? Tapijt is misschien wel hét type vloerbedekking met de meest warme uitstraling. Wie een ruimte binnengaat waar tapijt op de grond ligt, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Tapijt geeft kleur en sfeer en in tegenstelling tot alle andere type vloeren is dit een vloer met een zachte “touch”. Onze Silvester tapijtcollectie is een collectie met een grote variatie zoals bouclé tapijten, maar ook kwaliteiten met hoogpolige structuren zoals frisé en shaggy. Niet alleen de structuur zorgt voor de diversiteit binnen onze collectie, ook kleur!

Tapijt kopen

Ook voor tapijt geldt dat wij wensen dat u de juiste vloer kiest, dé vloerbedekking die bij ú en uw woning past! Wij brengen daarom graag vrijblijvend en kosteloos met onze tapijtstalen bij u thuis, zodat u op uw gemak de juiste vloer bij uw huidige meubels, kleuren op de muur en licht(inval) kunt kiezen. Indien gewenst laten wij de gekozen stalen een aantal dagen bij u achter zodat u het in alle opzichten kunt bekijken.

Gratis advies aan huis

Wilt u de tapijt of karpet stalen van dichtbij bekijken en bevoelen? Dan komen wij vrijblijvend en kosteloos met onze tapijt-stalen bij u thuis, zodat u op uw gemak het juiste vloerbedekking van karpet bij uw huidige vloer, meubels, kleuren op de muur en licht(inval) kunt kiezen. Indien gewenst laten wij de gekozen stalen een aantal dagen bij u achter zodat u het in alle opzichten kunt bekijken.

Weet waar je aan toe bent!
Zie onze indicatieprijzen.


 

Hoe wordt tapijt gemaakt?        Kwalificatie’s en normen van tapijt       Schoonloopmatten

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren