Remko en Sandra hebben mij enorm goed geholpen met de inrichting van mijn nieuwe appartement. Van te voren kon ik op mijn gemak een nieuwe vloer uitkiezen. Ze kwamen met alles aan huis, ook de gordijnen die vorige week geleverd zijn. Je kan dan alles passend bij je inrichting uitzoeken! Remko heeft alles gedaan, behangen, schilderen, vloer gelegd, badkamer gemoderniseerd! Je kunt op ze bouwen, alle afspraken worden stipt nagekomen. Dat geeft enorme rust! Huis is klaar! Bedankt.

Bij Sandra een jaloezie besteld voor een klein raam in de keuken. Wij gingen er van uit dat het zes weken zou duren, maar binnen twee weken was het al binnen. Alleen waren de touwtjes te kort waar wel speciaal om was gevraagd. Fout van de fabrikant. Weer binnen twee weken was het geregeld. Snelle, correcte handeling en prima geregeld.

Bedankt voor jullie leuke bericht! Fijn dat jullie blij zijn met de jaloezie en de service hieromtrent. Wij wensen jullie er veel plezier van!!

Voor de slaapkamer van onze zoon zochten we gordijnen waar geen licht doorheen kon komen. Zijn slaapkamer is niet groot, dus samen met Sandra gekeken naar een goede oplossing. Mooie stof die niet gevoerd hoeft te worden, met een mooie blauwe kleur. Na een week of drie zijn de gordijnen opgehangen. Dat vonden wij lekker snel. En vooral onze zoon is er erg blij mee. Hij kan nu heerlijk slapen. Sandra bedankt voor de goede snelle service. En natuurlijk Remko bedankt voor het voor het ophangen en het langs brengen van een stok voor de gordijnen.

E.Weijers

Ik ben heel blij met de nieuwe vloerbedekking in mijn slaapkamer en de keuken. Deze ruimtes lijken nu groter, ruimtelijker. Ik geniet. Dank je wel Sandra voor je service, die ik als heel prettig heb ervaren. Weliswaar moest ik even wachten op het leggen van de vloerbedekking, en toen die eenmaal lag, was ik blij verrast. Goed werk geleverd Remco.

H.Lemmens

Sandra is bij ons geweest om verschillende mogelijkheden te laten zien. Er was ontzettend veel keuze en perfect advies. We hebben onze keuze gemaakt en Remko heeft de vitrage super mooi opgehangen. Ontzettend goede service!

Robert Hoekstra

Remko heeft bij ons een zolder in de schuur geconstrueerd en een Velux dakraam vervangen. Hij maakt snel een effectief plan en verwerkt dit netjes in een offerte. Hij werkt efficient, netjes en levert kwaliteit. De communicatie met Sandra over offertes en facturen verloopt vlot en accuraat. Inmiddels hebben we Remko al voor meerdere klussen gevraagd.

Jan Thijs

Remco heeft in de maand oktober 2014 een aantal werkzaamheden verricht in en aan onze woning. Zo heeft hij het kitwerk verzorgd in onze badkamer en keuken,een raamkozijn gerepareerd en een advies voor de vervanging van het Veluw dakraam uitgebracht. Met een collega heeft hij vervolgens het voegwerk van delen van onze buitenmuren vervangen. Al deze werkzaamheden zijn conform afspraak gedaan tot onze volle tevredenheid. Ons is opgevallen dat de samenwerking met zijn vrouw Sandra uitstekend verloopt. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan zullen we zeker een beroep op hen doen.

Peter en Marion van der Meer Edit

Remko heeft enkele weken geleden onze ensuite deuren teruggeplaatst. Vanaf het begin heeft Remko meegedacht over de meest economiche, praktische en esthetische oplossing. Het resultaat is beter dan verwacht dankzij Remko's goede en snelle werk. In de toekomst zullen we zeker weer een beroep op hem doen.

Sabina

Fam. Kaper Edit
Onlangs hebben we bij Remko en Sandra een PVC vloer besteld voor onze keuken en gang. Deze vloer is naar tevredenheid en in goed overleg gelegd. Complimenten!

Fam.Kaper

Remko heeft schotten geplaatst op onze zolder. Het is supermooi geworden en keurig afgewerkt. Ook was de hele klus al in 1 dag geklaard! Wij zijn heel erg tevreden en zullen zeker aan 4yourliving denken voor volgende klusjes.

Danielle

goed bedrijf, goede communicatie wordt goed meegedacht. Wordt goed en netjes werk afgeleverd. Bij de volgende klus bel ik ze zeker weer, en zou ze ook aan mijn vrienden aanraden.

Blankenstijn

Tijdens een flinke storm was een deel van het dak van ons houtschuurtje weggewaaid. Bij navraag in het dorp kwam al snel de naam van Remko naar voren. We hebben gebeld en de inventarisatie was snel gemaakt. Er werd een mooi advies uitgebracht voor een voordelige oplossing die uitstekend voldeed voor het doel (droog hout). Na de inventarisatie volgde binnen no-time de offerte en kon er een afspraak gemaakt worden voor de werkzaamheden. Deze zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd, en als extra service werden er ook nog wat extra herstelwerkzaamheden gedaan. Kortom, uitermate happy en volgende keer voor een soortgelijke klus bellen we zeker terug!

John

Wij hebben een tochtportaal voor onze trap laten plaatsen. De offerte was helder en duidelijk. Fijne plezierige communicatie. Mee denken naar de beste en mooiste oplossing die aan onze wensen voldeed was geen punt! Goed werk afgeleverd, onze dank daarvoor.

Lisette

Voor mijn nieuwe appartement was ik op zoek naar goed advies voor een vloer die geschikt was voor vloerverwarming. Hier hebben Remko en Sandra me super goed mee geholpen. De vloer is prachtig gelegd en Remko heeft dit heel snel en netjes gedaan! Daarnaast heeft hij me gelijk geholpen met het ophangen van badkamerlampjes etc, kortom van alle markten thuis. En alle informatie was heel duidelijk en snel, hele fijne samenwerking!

Sharon

Via klussen op marktplaats in contact gekomen met 4yourliving om 2 trappen dicht te maken, te bekleden en kasten eronder te maken. Ook wilden we graag een op maat gemaakte schoenenkast hebben onder de trap. Keurige en vlotte correspondentie via de mail en er werd goed meegedacht met de mogelijkheden voor de trapkasten en schoenenkast toen Remko bij ons thuis kwam inventariseren wat we precies wilden. Sleutel afgegeven en wij zijn op vakantie gegaan. Bij thuiskomst zeer positief verrast door het resultaat: precies gedaan wat was afgesproken, keurig afgewerkt en een netjes en schoon achtergelaten huis! Zeer tevreden dus! Bij een volgende klus weet ik 4yourliving weer te vinden! Heel veel dank Remko en Sandra!

Fleur Willems

Remko heeft bij ons een radiatorombouw gemaakt. Een zeer positieve ervaring. Hij dacht met ons mee en heeft prachtig werk afgeleverd. Remko werkte hard door en liet alles keurig netjes achter. Heeft ook de kozijnen netjes geverfd in de door ons gewenste kleur. Zag zelf dat het mooier zou zijn als het kozijn van een ander raam ook in dezelfde kleur geverfd zou worden en heeft dat, na overleg met ons, gewoon even meegenomen zonder daar extra voor te rekenen. Service! De communicatie verliep goed, na afloop kregen we nog een telefoontje of alles naar wens was. Kortom, een goede ervaring en mochten we nog eens wat hebben dan zullen we zeker weer contact met hen opnemen.

Petra

Wij hadden gevraagd aan Remco of hij bij ons een deur kon verplaatsen en eventueel indien mogelijk een muurtje kon verwijderen. Hij is komen kijken en sprak met ons duidelijk door wat het allemaal in ging houden. Bij de uitvoer ervan hebben we samen overlegd en heeft hij op zeer professionele manier uitgelegd wat hij allemaal ging doen en hoe. Dat vind ik, zelf klusser, heel prettig. Hij is een oplossingsgerichte werker en als iets even niet blijkt te kunnen pakt hij het op zo'n manier op dat het uiteindelijke resultaat toch naar volle tevredenheid is. Hij weet waar hij mee bezig is en straalt dit ook uit waardoor je het volle vertrouwen krijgt dat het allemaal goed komt en dat bleek volkomen terecht. Heel blij met het eindresultaat!

Kersten van Dalen

Remko heeft bij ons een Velux dakraam geplaatst waar wij zeer tevreden over zijn. Wij hadden een totaal vernield raam door de storm waardoor wij direct een vervangend raam nodig hadden. Bij het eerste telefonisch overleg heeft Sandra alle mogelijke opties met ons doorgenomen en gezocht naar een oplossing die voor ons passend was. Wij zijn zeer content over de professionele wijze van werken door zowel Remko die het raam heeft geplaatst alsmede de algehele zaken daaromheen die Sandra voor ons heeft verzorgd. Als wij in de toekomst weer een klus hebben dan nemen wij als eerste contact op met jullie! Nogmaals dank.

Roderick

Remco heeft bij ons 2 deuren en een douche vervangen. De offerte, het contact met Sandra en ook de werkzaamheden verliepen prima. Wij zijn zeer tevreden!

Anke

David Remco heeft bij ons een nieuwe laminaatvloer over een de oude plavuizenvloer heen gelegd. Vanaf het allereerste moment hadden we een goed gevoel bij hen. Het contact en het advies waren dik in orde. En ook over de planning en het uiteindelijke werk waren we zeer tevreden!

Davind van der Landen

Remco heeft ons keuken goed en vakkundig aangepakt. Het is erg prettig dat hij niet alleen goed klust, maar ook meedenkt over oplossingen! Met prima adviezen van Sandra is de vloer een plaatje geworden. Service die doet denken aan tijden van weleer, waar vind je dat nog? Dank!

Ard

Remko heeft bij ons de trap dichtgemaakt en een trapkast gemaakt. We zijn heel tevreden over hoe de klus is uitgevoerd en het eindresultaat.

Anna Herrings

Wij hebben via Sandra en Remko prachtige blinderende rolgordijnen besteld. Sandra is ze op maat komen opnemen en heeft goed geadviseerd in de kleuren die bij onze inrichting passen en Remko heeft ze vervolgens mooi en snel gemonteerd. Ook toen de bestelde gordijnen in de verkeerde maat waren geleverd en later voor een kleine reparatie hebben wij ons snel en goed geholpen. We zijn zeer tevreden.

Saskia

Remco heeft bij ons 2 Velux Dakramen vervangen. Het is een standaard klus maar daarom des te belangrijk dat het goed gebeurd. Er wordt op een nette manier gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. We zijn dan ook zeer tevreden.

Frans Fredericks

Samen met Sandra nieuwe gordijnen uitgezocht voor de kamer en de gang.Binnen de afgesproken tijd geleverd en opgehangen.Als cadeautje had Sandra twee bijpassende kussentjes voor op de bank.We zijn er erg blij mee Prima verzorgd.

Ben & Janke

Remko heeft bij ons een aantal klussen op de zolder uitgevoerd, hij denkt goed mee over de mogelijkheden. Prima ervaring!

Ewout

Remco kon snel ons lekkende dakraam vervangen, een ruit van een andere dakraam vervangen en een raamdecoratie; verduisterend rolgordijn. We hebben een baby en dat ging goed samen met de werkzaamheden. Tevreden klanten hier!

Stefanie

Remco heeft onze zolder geisoleerd. Dit moest op korte termijn, maar dat was geen probleem. Ook heeft hij ons nog geholpen door het ontdekken van een lekkage door de loodgieter. Het ziet er allemaal heel netjes afgewerkt uit, dus wij zijn erg tevreden

Milan

De klussen zijn tot mijn tevredenheid uitgevoerd. De communicatie is duidelijk met Remco en Sandra. Mocht ik nog een kluswens hebben, dan zal ik zeker weer aankloppen bij 4YourLiving.nl.

Gijs

We wilden onze vlizotrap vervangen door een vaste trap. Samen met Remko hebben we de opties bekeken. Zijn advies was zeer helder en eerlijk. De communicatie tussen ons en Remko en Sandra was uitstekend. De uiteindelijke trap zat er zo in en is mooi afgewerkt. We zijn dus zeer tevreden en ook belangrijk, de eindafrekening viel ook mee omdat ze sneller klaar waren. Kortom, voor de volgende klus weet ik al wie ik ga vragen!

Rutger

Wij hebben 3 hele mooie duettes bij 4YourLiving besteld. We zijn erg tevreden. Sandra heeft ons erg goed geholpen met het kiezen van de stof en kleur en Remko heeft ze netjes voor ons geplaatst. Bedankt voor de service en goede zorgen!

Matcheld & Chris

Remko heeft onze trap gerenoveerd: trapkast, lades in de trap, traprubbers en schilderen. Wij zijn hartstikke blij met het geleverde werk. Jullie mogen er trots op zijn! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Remko heeft super netjes gewerkt, was altijd goedgehumeurd en dacht goed mee met ons. Als wij in de toekomst weer een klus hebben zullen wij zeker aan jullie denken!

Stephanie & Andre

Nieuwe vloer en twee dakramen via Sandra en Remko gekregen. Ongekende service en vakmanschap! Supergoed advies en fijne samenwerking. Meer klussen volgen. Dankjulliewel!!!

Esther

Fijne service en vakmanschap. We hebben een deel van het dakterras laten vernieuwen en een elektrische (Velux) dakkoepel laten plaatsen. De offerte was heel duidelijk en de communicatie met Sandra en Remko verliep erg prettig. Helaas konden mijn partner en ik het niet eens worden over de gewenste nieuwe vloer, maar daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Als er weer eens iets moet gebeuren in of rond het huis, zal ik dit bedrijf zeker weer inschakelen.

Jacha

Wij wilden onze zolder renoveren tot een mooie slaapkamer en hiervoor zochten wij een bedrijf dat ons project van A tot Z kon uitvoeren. En wat zijn we blij met het resultaat! Remko dacht goed mee bij de start van de werkzaamheden, zo goed dat we zelfs enkele ideeën en voorstellen van hem overgenomen hebben. Complimenten voor de uitvoering van de werkzaamheden, de goede communicatie en de afhandeling van schade die terloops was ontstaan. Dit is prima opgelost. Mochten we ooit weer voor een groot project staan dan nemen we zeker even contact op.

Peter R.

Als de uitvoering van je zolderverbouwing er mooier uitziet dan het ontwerp dan kun je concluderen dat je met een vakman te maken hebt. Dankzij Remko is onze donkere rommelzolder omgetoverd in 2 slaapkamers en een washok. De ene slaapkamer is voorzien van 6 gekoppelde velux-dakramen en de andere met een Velux dakkapel serre. Een beleving met veel lichtinval. Beide slaapkamers zijn ook voorzien van op maat gemaakte kasten en bureau’s. Ook ligt er een laminaatvloer die niet te onderscheiden van lamelparket. Remko en Sandra, heel erg bedankt! grt, Raif, Ineke, Maira, Sophia en Ivy

Raif & Ineke

Het plaatsen en het vervangen van het dakvenster op zolder is vlot verlopen en mooi afgewerkt en binnen korte tijd geplaatst. met vriendelijke groeten W van Barneveld

Wim

Zeer goed geholpen bij het plaatsen van een veluxraam. Goede communicatie en snelle uitvoering

Joan van Marken

4YourLiving staat garant voor een prettige samenwerking. Ze denken goed mee en bieden alternatieven waar nodig. De werkwijze handelt naar tevredenheid van de afnemer. Ze zetten nét dat extra stapje en laten merkbaar zien dat ook zij streven naar het mooiste resultaat in de kamers. 4YourLiving is voor ons zeker een partij waar we weer mee in zee zullen gaan! Ze staan voor kwaliteit & service!

Martijn & Sybrich

Onze zolder moest worden verbouwd, een flinke klus! We hadden zo ons idee over hoe we het zouden willen hebben, maar hoe precies? Remko kwam langs om de werkzaamheden op te nemen en had gelukkig ook zo zijn ideeën en deskundig advies uit ervaring, dat was fijn! We kwamen zo samen tot een mooi plaatje. Bij Sandra hebben we de vloer uitgekozen en ons laten adviseren over raambekleding, dat ging ook prettig. De werkzaamheden verliepen allemaal netjes, de communicatie was ook goed en we zijn heel tevreden met het eindresultaat! Nogmaals bedankt!

Maaike, Rogie & Fedde

Voor ons nieuwe huis hebben wij voor vier grote ramen witte jaloezien besteld. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met de kwaliteit, service en klantgerichtheid van Sandra en Remko. Altijd goed bereikbaar, oplossingsgericht en heel vriendelijk. We zijn erg blij met het resultaat.

Dianne

Met Remko en Sandra hebben wij de zolder van onze jaren 70 woning verbouwd nadat er twee dakkapellen waren geplaatst. Wij zijn enorm tevreden over het resultaat (twee prachtige slaapkamers en een washok) maar vooral over de prettige samenwerking. Vooraf een plan gemaakt, daarna een offerte en na opdracht de uitvoering. Alles volgens afspraak, vriendelijk en punctueel. Dus Sandra en Remko hartelijk bedankt voor de super samenwerking en het mooie resultaat. Hartelijke groet van Nadra en Marcel, een zeer tevreden klant! Dus wat ons betreft is 4Yourliving echt een aanrader.

Sarief & Dokter