Een simpele click

Marmoleum Click installeer je in een handomdraai. Leg de panelen op de juiste manier tegen elkaar en klik ze vast met een eenvoudige handbeweging. Marmoleum click panelen zijn mooi breed en laten na het klikken geen zichtbare naden achter. Je hebt dus in een handomdraai een mooie, strakke vloerafwerking. Het Välinge 5G systeem zorgt voor perfecte verbinding, zonder lijm. Na het installeren is de vloer direct te belopen en in te richten.

Het 9,8mm dikke Marmoleum Click kan over elke type ondergrond worden gelegd, enige voorwaarde is dat de ondergrond vlak is.
Het kurk onder het Marmoleum Click absorbeert het geluid. Indien nodig kan je Marmoleum Click op Forbo foam installeren voor een nog betere geluidsreductie.

Click met de natuur.

Marmoleum Click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk.
Natuurlijk en gezond.

Marmoleum Click is mooi, robuust en sterk. En geschikt voor iedere ruimte. De diverse kleuren, van zacht neutraal tot helder en levendig, en de verschillende formaten kunnen naar eigen inzicht worden gecombineerd. U creëert hiermee uw persoonlijke vloer en eigen sfeer. Marmoleum Click heeft een lange levensduur, waarbij de uitstraling behouden blijft. Bij een verhuizing kan het ook nog eens meeverhuisd worden.

Marmoleum is een gemakkelijke vloer om schoon te houden. De speciale coating maakt dat stofwissen en vlek verwijderen voldoende zijn om de vloer er perfect uit te laten zien. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een prettige akoestiek.

Natuurlijke ingredienten

Marmoleum heeft een click met de natuur en Marmoleum houdt van het leven en is er daarom ook erg zuinig op. Daarom wordt er alleen gewerkt met de allerbeste natuurlijke grondstoffen zoals: hars, lijnolie, houtmeel, kurk, kalk, jute en milieuvriende-lijke pigmenten. Grondstoffen waarvan bewezen is dat zij geen nadelige invloed op uw gezondheid hebben.

• Het hoofdingrediënt van Marmoleum is lijnolie geperst uit verant-woord geteelde lijnzaad. Dit kleine superfood zaadje wordt vaak in gezonde voedingsmiddelen gebruikt.

natuurlijke ingredienten marmoleum

• Het hars van pijnbomen wordt gewonnen in goed gecontroleerde boslocaties. Samen met de lijnolie zorgt de hars voor de basis van Marmoleum.
• Het houtmeel dat wordt gebruikt is een afvalproduct van de houtindustrie. Er wordt geen tropisch hardhout gebruikt.
• De prachtige natuurlijke kleuren van Marmoleum Click kunnen vanzelfsprekend alleen worden vervaardigd van ecologisch vriendelijke pigmenten.
• De achterzijde wordt gemaakt van sterk jute. Jute is overvloedig aanwezig en is een snel hernieuwbare grondstof. Om Marmoleum uit te voeren in deze Click variant wordt het geplakt op waterafstotend HDF.

Kleuren
Met 23 kleuren zijn er vele mogelijkheden voor Marmoleum Click. Click wordt geleverd in 30×30 cm, 30×60 cm en 30×90 cm panelen. Deze worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem. Marmoleum Click maakt al je creatieve dromen in een handomdraai stralende werkelijkheid.

Comfortabel
Dankzij de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click voelt de vloer niet koud aan. Deze neemt de omgevingstemperatuur aan, waardoor uw huis knus en warm voelt. Onze Marmoleum Click vloer kan zelfs gebruikt worden met vloerverwarming. Het is een vloerbedekking die comfortabel onder de voeten aanvoelt, ideaal om op te leven en te spelen.

17dB geluidsreductie
Marmoleum Click heeft een goede geluidsreductie van 17 dB waardoor het een rustige vloerbedekking is. Je kunt zelfs verbeterde geluidsisolatie eigenschappen van 21dB bereiken door Marmoleum Click op een Forbo Foam onderlaag te installeren, waardoor het contactgeluid tot een minimum wordt beperkt. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een prettige akoestiek.

Meer weten over de mogelijkheden bij jou thuis? Neem gerust contact met ons op!