Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie!!

Vind jij comfort echt belangrijk? En wil je alle raamdecoratie in huis met één druk op de knop kunnen bedienen?
Dan is raamdecoratie met elektrische bediening echt iets voor jou! Het bedienen van jouw raamdecoratie is echt super eenvoudig!

Veel raamdecoratie worden bediend met een koord of ketting en hoe frustrerend kan het zijn als deze koorden in de knoop komen? Hoe zwaar is het om een grote brede jaloezie op te moeten trekken? En gordijnen trek je met de hand dicht, waarbij de randen snel vuil worden en slijten.

Deze ongemakken zijn niet nodig!

Kies daarom voor elektrische raamdecoratie en maak het jezelf makkelijk! Het geeft comfort en veiligheid!!
Tegenwoordig kun je bij bijna alle producten kiezen voor elektrische bediening, zowel met accumotoren als bekabelde motoren.

“Elektrisch bediende raamdecoractie zijn geruisloos en snel!”

Accumotor
De meeste binnenzonwering kun je bedienen middels een accumotor, nooit meer in gevecht met koorden of kettingen, maar met één druk op de knop gaat je rolgordijn, jaloezie of vouwgordijn dicht!
Het opladen van de motor gaat eenvoudig – zoals het opladen van je smartphone – met een oplader.
Groot voordeel van de oplaadbare accumotor is dat je geen bekabeling hebt om de elektrische gordijnen van stroom te voorzien. De accumotor is bovendien geïntegreerd in het product en daardoor niet zichtbaar.

Bekabelde motor
De bekabelde motor – ook wel een motor met vaste bekabeling genoemd – wordt gevoed door een elektriciteitskabel. De elektriciteitskabels wil je netjes wegwerken, bijvoorbeeld in een koof of met kabelgootjes. Het aansluiten van een bekabelde motor vergt daarom meer voorbereiding.

Zowel de accumotor als bekabelde motor is aan te sturen middels afstandsbediening of app! En dit laatste is wel zo gemakkelijk….
Als je bijvoorbeeld altijd rond 23.00 uur naar bed gaat, kun je ervoor zorgen dat het gordijn dicht is wanneer je op je slaapkamer komt. Ditzelfde geldt voor de volgende ochtend, je laat je gordijn dan weer op een bepaalde tijd open gaan. Ook als je een dag weg bent kun je hiermee simuleren dat er toch iemand thuis is, door op afstand je raamdecoratie aan te sturen, of dit vooraf in te stellen!

Even een klein uitstapje naar het rolgordijn….. Naast de accu-en bekabelde motor kun je je rolgordijn ook nog bedienen met de “Pullmotor”! De oplaadbare pullmotor is een accumotor die je met één simpele beweging kunt bedienen. Door kort aan de ketting of bedieningsstang te trekken (pullfunctie), gaat het elektrische rolgordijn omhoog of omlaag. Hierdoor is het rolgordijn zonder een afstandsbediening te bedienen. Je kunt daarnaast kiezen voor een pullmotor model die met de pullfunctie, afstandsbediening óf app te bedienen is.

Kortom, elektrische raamdecoratie heeft een paar voordelen en het grootste voordeel is toch wel het gemak en het comfort, wat vervolgens weer resulteert in een langere levensduur van het product. Je raamdecoratie wordt simpel weg minder zwaar belast, waardoor het langer mee zal gaan!

Animatie pull-motor

Ben jij toe aan gemak en comfort?

En wil je weten welke raamdecoratie geschikt is voor jou woning? Neem contact met ons op, dan gaan we samen opzoek naar de best passende oplossing voor jouw ramen!