Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie!!

Elektrische gordijnrail;

Laat jouw huis een oase van rust en comfort zijn, waarin je de controle hebt over je gordijnen. Met één druk op de knop kies je elke gewenste positie van jouw gordijnen. Van een kleine kier tot geheel open kies je steeds de gewenste sfeer in je kamer.

Elektrische rolgordijnen

Rolgordijnen zijn nog steeds populair onder de binnenzonwering. Het is een ruimtebesparende binnenzonwering en ideaal voor vrijwel elk formaat raam. Heel simpel kun je het gordijn sluiten en openen door aan de ketting te trekken, maar dit kan veel makkelijker!!

Elektrische jaloezieen

Jaloezieën zijn een tijdloos raamdecoratie product en daarmee geschikt voor ieder interieur: van modern tot landelijk.
Jaloezieën zijn geschikt voor verschillende raamtypes, grote afmetingen en kunnen gemotoriseerd geleverd worden.

Elektrische vouwgordijnen

Een vouwgordijn is een stijlvolle binnenzonwering die past in een warme omgeving. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect en er is een ruime keuze in rijke stoffen.

> Aan te sturen met een timer!
Je gordijnen sluiten en openen op een tijdstip dat jij dat wenst, zonder er bij na te hoeven denken, hoe makkelijk is dat?! Het is niet alleen comfortabel als je thuis bent, maar door je gordijnen te automatiseren ontwikkel je ook direct een goede aanwezigheidssimulatie, een extra beveiliging als je niet thuis bent.

> Zonnesensor
Je hebt de mogelijkheid om sensoren op de elektrische gordijnen aan te sluiten. Een zonnesensor kan de gemotoriseerde gordijnen automatisch bedienen om je meubels te beschermen tegen UV-schade, ongewenste inkijk en om de temperatuur in een kamer te behouden.

> Eén druk op de knop
Bij een elektrisch bediend rolgordijn gaat het gordijn naar beneden en omhoog door één simpele druk op de knop en de stof wordt om de motorbuis opgerold! Door het gebruik van een motor zal de stof ook nooit scheef oprollen.

Je kunt het gordijn in elke stand laten hangen. Zo heb jij nog meer controle over de lichtval in jouw huis. Elektrisch aangedreven rolgordijnen zorgen voor gemak en elegantie met een druk op de knop. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht. Geen kettingen meer, dus ook nooit meer in de knoop én zeer veilig!

Met gemotoriseerde jaloezieën hoef je niet steeds je jaloezieën met de hand opnieuw in te stellen, met een druk op de knop kantel je de lamellen mee met de stand van de zon.

> Geruisloos
De lamellen verstellen gebeurt vrijwel zonder geluid. Ook als je je elektrische jaloezieën automatisch om een bepaalde tijd laat verstellen, hoor je ze dus amper. Je wordt dus niet gestoord in je dagelijkse bezigheden of je slaap.

De motor zorgt ervoor dat je jaloezie met beleid bediend wordt, dit komt de levensduur van je jaloezie ten goede.

De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor je in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn voor hoge ruimtes ook een prachtig raamdecoratie product.
Door te kiezen voor elektrische vouwgordijnen maak je het jezelf een stuk makkelijker als het gaat om de bediening er van. Zeker als je meerdere vouwgordijnen hebt, kan het een tijdrovende klus zijn om de vouwgordijnen steeds te openen en te sluiten. Een vouwgordijn met motor open en sluit je met een druk op de knop, of nog makkelijker, stel de timer in, dan gaat het gordijn op gezette tijden dicht en weer open.

Waarom kiezen voor elektrische gordijnrails?

> Werkt zacht en soepel
Het openen en sluiten van je automatische gordijnen gaat vrijwel geruisloos en wordt goed gecontroleerd door de Somfy motor. Dit beschermt je gordijnen tegen hardhandig gebruik en zorgt dat ze lang meegaan.

> Touch motion functie
Trek je even zacht aan de gordijnen, dan activeert dit de motor, die vervolgens de rest doet.

> Eenvoudig je gordijnen bedienen
Open en sluit je elektrische gordijnen met één druk op de knop. Bepaal zelf de hoeveelheid licht in huis, zodat je een ontspannen sfeer kunt creëren.

> Programmeer het openen en sluiten van je gordijnen
Zorg voor privacy en stel met de app scenario’s in voor het openen en sluiten van je gordijnen.

Stel je voorkeuren in

De motoren zijn de beste oplossing voor jouw elektrische rolgordijnen. Het werkt probleemloos en is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt hier eventueel een timer op instellen zodat de gordijnen op het door jouw gewenste moment zullen sluiten en weer openen.

Omdat rolgordijnen vaak worden gebruikt voor grotere raamoppervlakten, biedt een gemotoriseerde oplossing zoveel meer comfort.

De voordelen van elektrische rolgordijnen:

• Mooie filtering van het licht.
• Het biedt privacy.
• Het heeft een aantrekkelijk strak uiterlijk
• Instelbare motor
• Grote keuzemogelijkheid aan stoffen en transparantieniveaus.
• Geschikt voor grote ramen

Als de zon gaat schijnen…

Als je een dag van huis bent, weet je niet altijd van tevoren hoe het weer wordt. Wat je wel weet: op een warme zomerdag wil je graag thuiskomen in een koel huis. Daar zijn oplossingen voor: de zonsensor en appbediening.

> Zonsensor
Laat je je elektrische jaloezie of andere vorm van zonwering aansturen door een zonsensor, dan kun je er zeker van zijn dat je zonwering ingrijpt op het moment dat de zon naar binnen schijnt.

Met de appbediening kun je zelf altijd en overal je jaloezieën sluiten. Zie je op je werk dat het ineens wel erg zonnig wordt? Sluit in de app snel je jaloezieën en je komt thuis in een aangenaam koel huis.

> Motor inbouwen in bestaande jaloezie
Heb je al handmatig bediende jaloezieën en wil je die elektrisch bediend maken? Vaak kan dat, maar of dat bij jouw handbediende jaloezieën ook het geval is, is afhankelijk van de afmetingen van je raamdecoratie en van de mogelijkheden die jouw jaloezieën bieden voor de benodigde accessoires.

Verleng de levensduur van je gordijn

De motor laat je vouwgordijnen soepel en regelmatig openen en sluiten. Deze zorgvuldige bediening zorgt ervoor dat je vouwgordijnen lang meegaan.

> Kindveilig
Een elektrisch vouwgordijn heeft geen bedieningskoordjes. Dat maakt een elektrisch vouwgordijn veiliger voor kinderen: ze kunnen niet verstrikt raken in het koord en kunnen het vouwgordijn ook niet gebruiken als speelgoed.

> Extra gevoel van beveiliging
Met elektrische vouwgordijnen die je op afstand kunt bedienen, is er altijd iemand thuis is, tenminste, zo. lijkt het. Omdat je gordijn wordt bediend is het net of er iemand thuis is, hiermee houdt je indringers op afstand, juist ook als je niet thuis bent!

Vouwgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen. Maak je interieur compleet door alles goed op elkaar af te stemmen. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.