Vloerbedekking is er is vele soorten, kleuren en producten en het komt in iedere woning voor, maar wat is de juiste vloer voor jouw woonkamer of slaapkamer? Wat past er bij jou en hoe maak je de juiste keuze?
Wij bieden je 2 soorten vloeren; harde en zachte vloeren.
Harde vloeren zijn te onderscheiden in verschillende producten, te weten:

• PVC
• Laminaat
• Vinyl

PVC

PVC vloeren zijn op te delen in een drietal verschillende productgroepen met ieder een specifieke opbouw; PVC stroken, Vinyl kliksysteem en PVC laminaat vloeren. Een aantal decors zijn voorzien van een Embossing in Register structuur (0,55 mm toplaag), waarbij de houtnerven en noesten voelbaar zijn.

Laminaat

Een collectie extra dikke, slijtvaste laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. Van moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstructuren. Er is op het gebied van laminaat veel mogelijk! Wilt u meer weten? Lees dan snel verder over Laminaat laten zetten bij 4yourlive!

Vinyl

Een duurzame functionele vloer met creatieve mogelijkheden. Wie wilt dat nou niet? Onze vinyl collectie is altijd al een sterke collectie geweest, waarbij functioneel en duurzaam de basis zijn.  Een vinyl vloer is niet “het zeiltje in de gang”. Wilt u meer weten? Lees snel verder over Vinyl laten zetten bij 4yourlive!

4yourLIVING voor uw droomwoning

Kom met ons in contact en wij helpen u heel graag verder
CONTACT