Gemaakt voor het echte leven, ontworpen voor eenvoud.

Deze nieuwe collectie harde, meerlagige vloeren met klikprofiel onderscheiden zich door de authentieke uitstraling van de decors. Zowel wat de hout- als de steenimitaties betreft is de uitstraling niet van echt te onderscheiden.

Een vloer voor elke stijl

De COREtec Authentics collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen. Ongeëvenaarde driedimensionale structuur. Uitzonderlijk natuurlijk uitzicht. Onmiskenbare duurzaamheid. Ontworpen voor echte huizen en echte mensen.

COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid.

COREtec® vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken.

Ontworpen voor eenvoud

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec® boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

COREtec® is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping

CERATOuCH combineert het beste van twee werelden!

Namelijk de look & feel kracht van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. 

COREtec® CERATOUCH is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis, zonder enige toevoeging van PVC, en bestaat uit 8 lagen. 

Slijtlagen

Diverse slijtlagen zorgen voor een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan! 

Waarom kiezen voor Cera Touch?

Het matte effect en reliëfstructuur geven aan de CERATOUCH een natuurlijke look die het moeilijk maakt om de vloer te onderscheiden van echte stenen of keramische vloer. 

Helaas is het installatie proces van keramische vloer lang, vermoeiend en vervuilend. En dan hebben we het nog niet over de hoge kostprijs en broosheid van de tegels. 
COREtec® STONE biedt daarentegen veel voordelen bij renovatieprojecten. Zo is het niet noodzakelijk om het oppervlak eerst te egaliseren of voor de bereiden. COREtec® STONE past zich aan aan matige oneffenheden en kan bovendien op een bestaande vloer geïnstalleerd worden zonder deze te moeten uitbreken. De installatie is eenvoudig dankzij het lichte gewicht - de tegels wegen de helft minder dan echte keramische tegels van - 11 kg/m2

Bezoek ons

 • Op afspaak:

 • ma - vr
 • zaterdag
 • zondag

09.00 - 17.00 uur
10.00 - 15.00 uur
gesloten

 • Bezoekadres:

 •            U2 point bedrijvencampus

 •            Proostwetering 20V 3543 AE Utrecht

Contact

 • Postadres:

 •            Dorpsstraat 16

 •            3626 AD Nieuwer ter AA

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze gegevens

 • KvK:    55286550

 • BTW:   NL8516.40.205.B01

 • IBAN:  NL55RBRB0787712957

© 4YourLiving. Alle rechten voorbehouden. Webhosting: ConnectNow.