Blog&Vlog

Raamdecoratie-trends 2022.

Eyecatcher

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: donkere raamdecoratie is een trend waar je een beetje lef voor nodig hebt. Je krijgt daar dan wel een spectaculair resultaat voor terug! Vooral zwarte raamdecoraties zijn een echte eyecatcher, die ervoor zorgen dat andere kleurrijke elementen in jouw huis nog meer naar voren komen.

Donkere raamdecoraties zijn ook een uitstekende keuze voor de slaapkamer wanneer je op zoek bent naar raambekleding die weinig licht doorlaten.

Back to the 90's

Vintage stoffig en saai? Welnee!! De nostalgische woonstijlen van de jaren ’70 en ’90 zijn weer helemaal terug van weggeweest. En wanneer je er een moderne twist aan geeft krijg je een waanzinnige combinatie.

Raamdecoratie uit de jaren ’70 kenmerkt zich door grafische printjes en uitgesproken kleuren, zoals okergeel, paars en groen. Of kies net zoals in de urban ‘90s voor felgekleurde of donkere gordijnen die goed passen bij ruige materialen zoals beton en staal.

Sfeervol & multifunctioneel

Jaloezieën zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook gemakkelijk te combineren met vrijwel elke woonstijl. Handig!

Het voordeel van multifunctionele jaloezieën is dat je zelf de hoeveelheid lichtinval kunt bepalen. Ideaal wanneer je veel licht wilt binnenlaten of op andere momenten juist meer privacy wenst. Voor een extra sfeervol effect ga je voor zwarte houten jaloezieën. Dit geeft jouw huis een strakke uitstraling waar je u tegen zegt.

Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je meer inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom!

Wij laten je graag alle mogelijkheden zien die de collecties van Zonnelux en Toppoint te bieden hebben!Raamdecoratie, sluitstuk van de begroting, maar zó belangrijk voor de sfeer!

Waar vloeren en muren vaak meegenomen worden tijdens "de verbouwing", blijft het bekleden van de ramen vaak het luitstuk van de begroting. Zonde eigenlijk, want goede raamdecoratie is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. 

Raamdecoratie bepaalt de sfeer in een woning of ruimte, het biedt privacy én heeft een isolerende en akoestische werking. Het gaat jaren mee!
Het is daarom zo ontzettend jammer als daar vooraf geen rekening mee gehouden wordt!

[LEES VERDER]

Hoe is 4yourLIVING ontstaan en hoe doen we het nou eigenlijk?

Wie zijn wij nou eigenlijk, hoe zijn wij begonnen en hoe gaan wij te werk?
Allemaal vragen waar je misschien wel meer over wilt weten?

In onze vodcast vertellen wij je graag meer over 4yourLIVING!

Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie!

Vind jij comfort echt belangrijk? En wil je alle raamdecoratie in huis met één druk op de knop kunnen bedienen? Dan is raamdecoratie met elektrische bediening echt iets voor jou! Het bedienen van jouw raamdecoratie is echt super eenvoudig!

Veel raamdecoratie worden bediend met een koord of ketting en hoe frustrerend kan het zijn als deze koorden in de knoop komen? En gordijnen trek je met de hand dicht, waarbij de randen snel vuil worden en slijten.  Deze ongemakken zijn niet nodig!

[LEES VERDER]


Bezoek ons

 • Op afspaak:

 • ma - vr
 • zaterdag
 • zondag

09.00 - 17.00 uur
10.00 - 15.00 uur
gesloten

 • Bezoekadres:

 •            U2 point bedrijvencampus

 •            Proostwetering 20V 3543 AE Utrecht

Contact

 • Postadres:

 •            Dorpsstraat 16

 •            3626 AD Nieuwer ter AA

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze gegevens

 • KvK:    55286550

 • BTW:   NL8516.40.205.B01

 • IBAN:  NL55RBRB0787712957

© 4YourLiving. Alle rechten voorbehouden. Webhosting: ConnectNow.