Horren op maat

Bent u op zoek naar horren op maat of misschien een hordeur op maat? Het horren programma biedt u een uitgebreide keuze voor vrijwel iedere raam of deur. 
In uw woonomgeving, of het nu uw keuken, badkamer, slaap- of woonkamer is, speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk is dat men frisse lucht naar binnen laat, maar de insecten buiten houdt. De horren worden op maat geleverd in een aantal systemen:

  • Voor ramen rolhor of voorzethor
  • Voor de deuren plisse hordeur of scharnierende hordeur

Rolhor op maat

De ronde raamrolhor wordt in de standaard kleuren helder wit 9010 en gebroken wit 9001 geleverd. Bij de kleur 9010 helder wit en bij de kleur gebroken wit 9001 worden respectievelijk witte en gebroken witte onderdelen geleverd. In de ronde raam rolhor Bologna bevindt zich een veerrol waartussen het ultra dunne gaas mooi op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst en hiertussen beweegt het gaas zich. De geleiders, de onderlat en de cassette zelf zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De rolhor valt bij sluiten vanzelf in het slot. Als u de onderlat indrukt komt de onderlat weer omhoog en rolt het gaas keurig op in de ronde cassette. De onderlat is voorzien van een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. Wilt u ook deze perfect oplossing met deze horren op maat?

De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden waardoor de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.
De horren worden op maat geleverd.

Plissé hordeur op maat

De plissé hordeur op maat is voorzien van een beweegbare kunststof ketting, die als geleider dient. De ondergeleider is slechts 4mm hoog en daarmee letterlijk drempelverlagend. De plissé hordeur op maat wordt standaard in het kozijn geplaatst bij deuropeningen smaller dan 160cm. Er is ook de mogelijkheid van op de dag plaatsing m.b.v. een “op-de-dag” set. De cassette kan eenvoudig verwijderd worden voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. Het profiel blijft in elke gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug. Een sluiting in de vorm van een magneet is hierdoor overbodig. Hierdoor is het ook mogelijk om de horren op maat met 2 deuren tegen elkaar aan te laten sluiten, de oplossing voor de dubbele tuindeur of schuifpui.

NEEM CONTACT OP