Interieurstyling door 4yourLIVING

Voel je lekker in je eigen huis! Dat is wat we allemaal willen; een woning moet bij je passen, je moet je er kunnen ontspannen!
Wij helpen je je woning te maken zoals jij het wilt, ook wanneer het om je interieur gaat. Daarom bieden wij je onze hulp bij:

  • De aankleding van een ruimte/woning.
  • De indeling van een ruimte/van de woning.
  • De styling van het interieur.Omdat wij een samenwerking zijn gestart met Carin van Tudorstyle kun je bij ons terecht voor een totaaladvies voor je woning.

Wil je je woning opnieuw aan laten kleden en kan je wel wat advies gebruiken m.b.t. gordijnen, vloeren en zonwering? Wij hebben een uitgebreide collectie waar ook jij vast jouw ideale gordijn, vloer of zonwering in kunt vinden.

Wil je je woning of een verdieping van je woning anders indelen, maar weet je niet goed hoe? Samen met jouw wensen maken wij hier een ontwerp voor.
Wil je je woning of een ruimte anders inrichten en restylen? Wij helpen je graag op weg bij de keuze van kleuren, materialen en meubels.

Advies aan huis

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij komen vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of om een afspraak te maken.
VRIJBLIJVEND ADVIES