Kliklaminaat voor uw woning

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten, kleuren en kwaliteiten. Wij hebben een ruim assortiment kliklaminaat en uiteraard ook de standaard laminaat. Wij komen bij u langs om advies op maat te geven. Zo kunt u meteen de voorbeelden zien en een keuze maken. Wij zorgen uiteraard ook voor het leggen van het kliklaminaat.

Stijl, Kwaliteit, Eenvoud; Balterio 
Van moderne patronen tot natuur getrouwe houtnerfstructuren, de laminaatvloeren van Balterio helpen u bij het inrichten van uw persoonlijke leefruimte. Welke stijl u ook kiest, het heeft altijd een warm resultaat!
Balterio bestaat uit laminaatseries, van een exclusieve vloer met eikenhouten look tot een industriele vloer met een “gebruikte” look.

Quick-Step® is meester in het nabootsen van het karakter en het natuurlijke gevoel van een echte houten vloer en het waarheidsgetrouwe uitzicht en gevoel van tegels. Perfecte afwerking; 
Quick Step Impressive Ultra
Een collectie extra dikke, slijtvaste laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer.

U zoekt de sfeer van een houten vloer, maar hecht ook veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid?
Lifestyle Interior heeft in hun laminaat collectie diverse kleuren kliklaminaat in zowel 2- als 4-groef, welke een perfecte combinatie zijn bij de karpetten en gordijnstoffen. De collectie laminaat vloeren is nu uitgebreid met 13 nieuwe kleuren. Verkrijgbaar met 4 V-groef en ook zonder groef. Toch warme voeten op uw kliklaminaat vloer, de laminaatvloeren van Lifestyle Interior zijn ideaal te combineren met de karpetten die u vindt op onze pagina tapijt en karpetten.

Houd uw laminaatvloer mooi:

Het belangrijkste begin bij onderhoud is de entree. Een goede schoonloop-zone houdt een groot deel van het binnengelopen vuil vast. Dit draagt zeker bij tot een langere levensduur van uw kliklaminaat vloer. Zie hiervoor ook onze pagina over schoonloopmatten.

NEEM CONTACT OP