Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleum vloeren. Duurzaam en gezond.

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke grondstoffen, is de meest duurzame vloerkeuze. Het wordt CO2 neutraal geproduceerd – zonder compensatie. Ontdek de schoonheid in de meer dan 300 varianten, van Marbled tot Concrete, in banen, tegels of planken.

Marmoleum Marbled

Definieert de natuurlijke ruimte. Marmoleum Marbled staat voor een wandeling door de natuur. Er is geen andere vlakke veerkrachtige vloer die verkrijgbaar is in zoveel kleuren. De combinatie van kleuren zorgt voor een veelzijdig vloerontwerp en past perfect bij andere materialen zoals hout en steen. Ontdek onze Marbled designs Real, Fresco, Vivace, Splash & Terra.

[Ga naar Forbo Marmoleum Marbled]

Marmoleum Solid

Definieert de pure ruimte. Marmoleum Solid is een verzameling van vijf strakke dessins die de basis vormen voor het creëren van pure, onderscheidende en eigentijdse ruimtes. Ontdek Marmoleum Cocoa waar we cacaoschillen aan hebben toegevoegd voor een unieke, korrelige look. Ontdek hoe divers Marmoleum kan zijn met onze Solid designs Concrete, Cocoa, Piano, Slate & Walton.

[Ga naar Forbo Marmoleum Solid]

Marmoleum Linear

Definieert de ruimte. Met onze Marmoleum Linear collectie presenteren wij spannende lineaire vloerontwerpen in zowel warme, neutrale kleuren als in uitgesproken, heldere kleuren. Het organische, lineaire patroon geeft de vloer een natuurlijk, huiselijke sfeer. Ontdek de drie designs binnen Marmoleum Linear: Straito Textura, Striato Original & Striato Colour.

[Ga naar Forbo Marmoleum Linear]

Marmoleum Click tegels

Leuk om te ontwerpen, eenvoudig te installeren! Marmoleum Click bestaat uit eenvoudig te installeren HDF-panelen met 2,5mm Marmoleum en een geluidsabsorberende kurkrug. De tegels zijn verkrijgbaar in 23 kleuren en 3 maten waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt. Deze natuurlijke vloerbedekking is niet alleen comfortabel, maar ook antistatisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

[Ga naar Forbo Marmoleum Click tegels]

Marmoleum Modular tegels en planken

Ontwerp je eigen vloer! Onze Marmoleum Modular collectie presenteert duurzame linoleumtegels in verschillende maten en designs waarmee je prachtige vloerontwerpen kunt maken. De planken en tegels hebben een gelijkenis naar hout, beton, steen en marmer en kunnen worden gebruikt om te mixen en te matchen of op zichzelf om een prachtige, duurzame vloer te maken.

[Ga naar Forbo Marmoleum Modular tegels]

Marmoleum CLICK

Marmoleum Click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk.
Natuurlijk en gezond. Marmoleum Click heeft een click met de natuur. Natuurlijke grondstoffen en een duurzaam productieproces vormen hiervoor de basis.
Marmoleum Click is bovendien veilig voor de gezondheid. Het bevat geen weekmakers, omdat het geen kunststoffen bevat. De natuurlijke ingrediënten zijn bacteriostatisch en stof kan door de antistatische eigenschappen eenvoudig weggehaald kan worden. Een gezonde vloerbedekking, zeker ook voor mensen met klachten aan de luchtwegen.

Meer over Marmoleum Click.

Forbo Flooring is een wereldwijde producent van kwalitatief hoogwaardige vloeren. Zij, en dus wij, leveren totaaloplossingen voor elk project en bieden u het gemak van werken met één leverancier. De producten dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Op deze pagina zijn slechts een aantal mogelijkheden uitgelicht, maar er zijn veel meer mogelijkheden dan dit. Hulp nodig bij het vinden van de juiste vloer? [De productzoeker van Forbo] kan helpen.