Onze Projecten

Graag delen wij onze reeds afgeronde projecten met je. Op deze manier krijgt je een beeld van wat wij óók voor jou kunnen betekenen.
Wij hopen je hiermee een goed beeld te kunnen geven van onze reeds afgeronde projecten.

VELUX Dakramen

Een zolder is vaak een donkere ruimte waar weinig sfeer in te vinden is. Door het aanbrengen van één of meerdere dakramen kan de ruimte een heel ander gevoel krijgen!

Met een paar simpele ingrepen je huis weer als nieuw ervaren. Dat kan! Door bijvoorbeeld meer daglicht in te brengen of uw zolder transformeren tot een prettige leefruimte?

De nieuwe generatie VELUX dakramen biedt hiervoor een perfecte oplossing en is geschikt voor ieder type ruimte.

Als VELUX® montagepartner hebben wij vele woningen/zolders mogen voorzien van extra daglicht waardoor de ruimte een fijne plek werd om te slapen, werken of spelen. 

 

Timmerwerken

Kasten op maat, speciale kasten, oplossingen onder de schuine kap….. je kunt het zo gek niet bedenken, maar bijna altijd is er wel een oplossing voor het probleem!

Het is vaak maatwerk waar het om gaat wanneer we het over kasten hebben.
Je wilt een ruimte gaan gebruiken om een inloopkast van te maken, maar er is geen standaard kast die hier in past! Ook schuine kappen bieden vaak opbergruimte, maar hoe creëer je hier de ruimte voor?

Maar niet alleen kasten, er zijn nog andere ruimten te bedenken waar het nuttige met het aangename gecombineerd kan worden, zoals bijvoorbeeld een overkapping of opmaat gemaakte houten tuinmeubelen! Voor ieder huis/tuin is er een oplossing om de ruimte zo optimaal mogelijk te kunnen benutten.

Gordijnen

Woonkamers, slaapkamers en ook studeerkamers worden rustiger, sfeervoller en aangenamer wanneer er gordijnen hangen. Wij hebben diverse kamers mogen voorzien van gordijn en/of inbetween wat vaak voor een ware transformatie zorgde!

Zolderverbouwing

De zolder is dé perfecte plek om een extra kamer te maken! Aparte slaapkamers voor de kinderen, een kantoor aan huis of een gezellige hobbykamer; je kunt de zolder voor verschillende doeleinden gebruiken.

Duette’s

De duette, en ook het plisségordijn, is een vorm van binnenzonwering met een bijzondere mogelijkheid.
De duette kun je top-down en bottom-up bedienen, deze kun je hierdoor op verschillende hoogtes voor je raam hangen, iets om mee te varieren!

De duette is een veelzijdig product met een geheel eigen eigen uitstraling!!

Rolgordijnen

Het rolgordijn is misschien wel de meeste bekende binnenzonwering van allemaal. Makkelijk bedienbaar, in veel kleuren mogelijk, verduisterend en een tikkeltje simpel!
Maar ook met rolgordijnen kun je leuke dingen doen!! Zo kun je deze een heel eigen karakter geven, door het rollende deel weg te werken in een cassette of het gordijn te voorzien van een aluminium onderlat. Het meest uniek is het segment gordijn! Door het rolgordijn te combineren met een segment van een duo-shade krijg je een wel heel eigen gordijn!

Traprenovaties en trapkasten

De ruimte onder de trap is ideaal om te benutten voor extra bergruimte!
Een open trap is vrij makkelijk dicht te maken en het realiseren van een kast eronder is over het algemeen ook geen probleem.

Daarnaast is de trap het meeste gebruikte voorwerp in huis, elke dag ga je tenminste één keer naar boven om vervolgens de volgende dag weer naar beneden te komen. De trap kan daardoor veel te lijden hebben en soms is een renovatie van de trap hard nodig. Met verschillende middelen kun je de trap weer een sfeervol onderdeel van je woning maken!