Creëer een sfeervol interieur met raamdecoratie van hout.

Een woontrend die al jaren populair is: het toepassen van natuurlijke en pure materialen in je interieur. Hout is een erg geliefd natuurlijk product. Het geeft de ruimte direct een warme en sfeervolle uitstraling. Raamdecoratie is dé sfeermaker in je interieur. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor houten raambekleding.

Zonnelux heeft houten jaloezieën, houten shutters en geweven hout in haar assortiment. Een natuurlijk product heeft altijd een unieke uitstraling, omdat geen één stuk hout hetzelfde is. Dat is ook echt de charme van het product.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de trend van dit moment. Je kunt kiezen voor jaloezieën met een zichtbare houtnerf of een gladde variant. Bovendien zijn houten jaloezieën en ladderbanden in allerlei modieuze kleuren leverbaar.

Zonnelux heeft sinds 2020 een nieuwe collectie houten jaloezieën. In de collectie zijn ook een viertal houtlook kleuren opgenomen. Deze jaloezieën hebben het uiterlijk van een houten jaloezie, maar zijn gemaakt van pvc en daarmee geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Geweven hout

Wil je aan jouw interieur extra warmte toevoegen? Met geweven hout is een sfeervol interieur gegarandeerd. Het geweven hout is dé woontrend van het moment. Bij het geweven hout kun je kiezen uit een fijne en grove weving en bovendien is het verkrijgbaar in twee varianten: roll-up en vouwgordijnen. Genoeg mogelijkheden om uit te kiezen wat het best bij jouw interieurstijl past.

De structuur van het geweven hout filtert het daglicht op een prachtige manier. Door het transparante karakter behoud je zicht naar buiten. Het geweven hout wordt vaak gecombineerd met overgordijnen om extra privacy te creëren.

Welke houten raamdecoratie past het best bij jouw wensen?

Als je hulp nodig hebt bij deze vraag, wij helpen je graag bij de zoektocht naar de raamdecoratie die bij jou en je woning past!