Oplossingen onder de schuine kap, het dichtmaken van een trap, het creëren van opbergruimte onder de trap, kamer ensuite deuren, een overkapping of extra tuinmeubel ….. je kunt het zo gek niet bedenken, maar bijna altijd is er wel een oplossing voor het probleem!

Het is vaak maatwerk waar het om gaat wanneer we het over kasten hebben.
Je wilt een ruimte gaan gebruiken om een inloopkast van te maken, maar er is geen standaard kast die hier in past! Ook schuine kappen bieden vaak opbergruimte, maar hoe creëer je hier de ruimte voor?

Maar niet alleen kasten, er zijn nog andere ruimten te bedenken waar het nuttige met het aangename gecombineerd kan worden, zoals bijvoorbeeld een overkapping of opmaat gemaakte houten tuinmeubelen! Voor ieder huis/tuin is er een oplossing om de ruimte zo optimaal mogelijk te kunnen benutten.

Advies aan huis

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij komen vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of om een afspraak te maken.
VRIJBLIJVEND ADVIES