Allround Verbouw-, Onderhoud- en Timmerbedrijf

Wij zijn een Allround Verbouw-, Onderhoud- en Timmerbedrijf met ruime ervaring, dit omdat wij negentig procent van de opdrachten zelf voor je uitvoeren, aangevoerd door Remko Wiebes. Zo kunnen wij je helpen bij al je verbouwingsplannen!

Door de jaren heen hebben wij specialismen ontwikkeld, zoals:
• Zolderverbouwing
• Traprenovatie
• VELUX® daglichtoplossingen

Doordat wij op alle gebieden maatwerk leveren is in principe alles mogelijk. Daarom luisteren wij graag naar jouw wensen en doen alles in overleg voor een zo goed mogelijk resultaat. Wij besteden zorg en aandacht aan ons werk, ook als “het werk” gereed is.

Hiernaast zorgen wij voor een compleet advies wanneer er een verdieping geheel verbouwd moet worden, hierbij ontvang je van ons een tekening met voorstel voor indeling, kleur en inrichting/aankleding.

Heb je het gevoel dat je uit je huis groeit en zou je graag wat meer leefruimte willen creëren?De zolder is dé perfecte plek voor een extra slaapkamer, een kantoor aan huis, of een gezellige hobbykamer!

Wij helpen je graag om van jouw zolder een leefbare en fijne ruimte te maken?

Zo kun je door gebruik te maken van VELUX daglichtoplossingen een lichte ruimte maken en als je de zolder isoleert wordt het ook nog eens een aangename ruimte om (veel) tijd door te brengen. De mogelijkheden zijn te over en daarom bespreken wij graag samen jouw wensen om ook van jouw zolder een prettige ruimte te maken.

Het gevoel van een nieuw huis zonder te verhuizen

Bent u op zoek naar een Velux Montagepartner? Wij zijn de lokale velux montagepartner in Utrecht, Amsterdan en omgeving.

Met een paar simpele ingrepen je huis weer als nieuw ervaren. Dat kan! Door bijvoorbeeld meer daglicht in te brengen of uw zolder transformeren tot een prettige leefruimte?

De nieuwe generatie VELUX dakramen biedt hiervoor een perfecte oplossing en is geschikt voor ieder type ruimte.

Ontdek wat de nieuwe generatie voor uw huis kan doen en doe de test.

Met VELUX producten brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning.

Velux biedt u de praktische mogelijkheden voor het realiseren van:

• Dakramen    • Dakkapellen    • Daglichtsystemen    • Lichtkoepel    • Raamdecoratie    • Zonwering     • Rolluiken

De Kwaliteitsvakman, dat werkt!

Bouwen, verbouwen, renoveren of opknappen en (re)stylen? U wilt dat het goed gebeurt. Het gaat tenslotte om uw woning of pand. Met de Kwaliteitsvakman haalt u een ervaren, betrouwbare vakman in huis.

Werken met een Kwaliteitsvakman biedt zekerheid:

  • Altijd een
  • offerte vooraf.
  • De vakman maakt heldere afspraken.
  • U heeft een jaar garantie op ons werk.

Daarvoor staat het Keurmerk Kwaliteitsvakman garant. Ook dankzij de klanten die het werk van de vakmannen beoordelen. En de Geschillencommissie die onafhankelijk oordeelt als dat nodig is.

Daarom zijn wij aangesloten bij dit Keurmerk! Omdat wij ook voor u en uw woning het beste wensen.

De trap is het meeste gebruikte voorwerp in huis, elke dag ga je tenminste één keer naar boven om vervolgens de volgende dag weer naar beneden te komen. De ene keer met schoenen, dan andere keer zonder, de trap kan daardoor veel te lijden hebben, waardoor deze niet fraaier wordt. Een renovatie van de trap kan dan hard nodig zijn. Met verschillende middelen kun je de trap weer een sfeervol onderdeel van je woning maken!

Daarnaast is de ruimte onder je trap vaak een loze ruimte, maar je kunt deze ruimte onder de trap benutten als extra bergruimte! Een open trap is vrij makkelijk dicht te maken en het realiseren van een kast eronder is over het algemeen ook geen probleem!