Vloerbedekking voor uw woning

Tapijt is misschien wel hét type vloerbedekking met de meest warme uitstraling. Wie een ruimte binnengaat waar tapijt op de grond ligt, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Tapijt geeft kleur en sfeer en in tegenstelling tot alle andere type vloeren is dit een vloer met een zachte “touch”. Onze tapijtcollectie is een collectie met een grote variatie zoals bouclé tapijten, maar ook kwaliteiten met hoogpolige structuren zoals frisé en shaggy. Niet alleen de structuur zorgt voor de diversiteit binnen onze collectie, ook kleur!

Karpetten kun je laten maken van alle soorten tapijt!! Dat maakt het tapijt juist zo leuk. Wil je niet je hele woonkamer voorzien van tapijt, maar wel de zithoek bekleden met een warm en sfeervol karpet? Je kunt karpetten laten maken in alle mogelijke afmetingen, je bent dus niet gebonden aan standaard afmetingen!!

Stalenservice:
Ook voor tapijt en karpet geldt dat wij wensen dat je dé vloerbedekking kiest die bij jouw en je woning past! Wij brengen daarom graag vrijblijvend en kosteloos met onze tapijtstalen bij je thuis, zodat je op je gemak de juiste vloer bij de huidige meubels, kleuren op de muur en licht(inval) kunt kiezen. Indien gewenst laten wij de gekozen stalen een aantal dagen bij je achter zodat je het in alle opzichten kunt bekijken.