Werkwijze

Ons doel is uw wensen bereikbaar te maken als het gaat om de aankleding of het aanpassen van uw woning. Wij werken daarom in 4 stappen en tijdens het doorlopen van deze stappen hebben wij communicatie hoog in het vaandel staan. Wij blijven daarom graag met u in contact, tijdens het gehele proces, vanaf het moment dat de afspraak gemaakt is, tot na de werkelijke oplevering.

Wensen in kaart brengen

In een eerste gesprek bij je thuis (of in onze showroom) luisteren wij graag naar jouw ideeën en wensen en bepalen samen met jou wat de passende oplossingen hierbij zijn. Tegelijk heb je eventueel de mogelijkheid om onze producten te bekijken.

Plan en aanbieding

Jouw ideeën en wensen werken wij voor je uit. Je ontvangt per post of mail van ons een passende aanbieding bij datgene wat wij samen besproken hebben. Hierin zijn al je wensen meegenomen en ook de gewenste producten worden omschreven.

Uitvoer en realisatie

Als ons plan en de aanbieding hiervoor naar wens is, bestellen wij de nodige materialen en maken verdere afspraken t.a.v. planning van de werkzaamheden. Ook tijdens de uitvoer van werkzaamheden blijven wij graag met je communiceren om zo tot het juiste eindresultaat te komen!

Oplevering en nazorg

Na afronding werkzaamheden vragen wij graag je mening over het resultaat, maar ook hierna houdt het voor ons niet op! Daarom zullen wij nog een keer contact met je zoeken om te horen of alles naar wens is en of er nog eventuele vragen/opmerkingen zijn. Mochten er onvolkomenheden zijn, ook dan vinden wij graag samen met jou de juiste oplossing.