Traprenovatie

Open trap dicht gemaakt en voorzien van trapkast.

Traprenovatie | Trap op Maat

Wilt u een traprenovatie? Of een nieuwe trap op maat? Een trap is een belangrijk onderdeel van een woning. Je gebruikt de trap zeer regelmatig, de ene keer op de sokken en de andere keer met schoenen. Dit maakt het dat de trap best veel te lijden heeft en onderhevig is aan verschillende invloeden. Hierdoor kunnen de treden gaan slijten en dit kan weer gevaarlijk worden. Kortom, de trap heeft onderhoud nodig!

Mogelijkheden Traprenovatie

Wanneer de trap al geruime tijd geen onderhoud heeft gehad is het zinvol na te denken om de trap eens goed onder handen te nemen, een renovatiebeurt is dan vaak de beste manier. Maar weet je al wat je met de trap wilt, of beter gezegd, weet je wat je allemaal met de trap kunt?
Je kunt deze op verschillende manieren laten renoveren en bekleden, wij geven een paar voorbeelden:• Open trap dicht maken en de ruimte eronder benutten d.m.v. het realiseren van een kast.
• Trap (hout) opschuren en aflakken.
• De treden laten bekleden met PVC, tapijt, laminaat.
• De trap in zijn geheel vervangen.

Trap op maat

Trap naar zolder na stofferen, nu een gesloten trap.

Er is dus genoeg mogelijk en voor je eraan begint, bedenk van te voren goed wat je met de trap wilt en is het ook haalbaar?

Voorbeelden Traprenovatie en Trapkasten

Regelmatig wordt ons gevraagd of wij open trappen dicht kunnen maken en daarbij van de loze ruimte onder de trap een functionele kast te maken. Inmiddels hebben wij verschillende trappen voorzien van een kast en of lades, op deze manier kun je optimaal gebruik maken van de ruimte in je woning en daarbij krijgt het een functie!

 

 

Traprenovatie; het kan op verschillende manieren.
In de volgende 2 video’s laten wij u trappen zien die gerenoveerd zijn met tapijt, PVC, vinyl of gewoon afgelakt.


Advies aan huis

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden voor een traprenovatie of trap op maat met u te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen dan gratis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en om op te meten.