Raamdecoratie of binnenzonwering is in ieder huis en ieder interieur aanwezig. De keuze hiertoe is heel persoonlijk en moet passen bij het karakter van de woning, maar juist ook bij jouw wensen en karakter.

Er zijn diverse soorten binnenzonwering, van rolgordijn tot paneelgordijn en van duette tot jaloezie. Keuzes te over!
Wij streven er naar jouw de juiste keuze te laten maken en vertellen je daarom alvast graag wat meer over de diverse raam-producten!

Specialist paneelgordijnen

Wil je eens wat anders? Wil je een trend in je huis halen die sfeer, warmte en privacy biedt? Dan is een paneelgordijn een aanrader!
Zeker bij grote raampartijen is een paneelgordijn een ideale raamdecoratie, doordat je de panelen helemaal dicht of open kunt schuiven bepaal je zelf de hoeveelheid licht en privacy in je kamer en zo ontstaan er bijzondere lichteffecten.
Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor een nog meer speels lichteffect!
Wat panelen ook zo uniek maakt is dat deze ook perfect te gebruiken zijn als roomdivider.

Als specialist in het leveren en monteren van paneelgordijnen ben je verzekerd van een altijd passend advies. Wij luisteren hierbij graag naar je wensen en samen gaan we opzoek naar dé oplossing voor jouw woning. Wij meten hierbij altijd zelf de panelen op, waarna je een passende aanbieding van ons ontvangt.
Je kunt je eigen paneelgordijn samenstellen, er zijn hierin oneindig veel variaties mogelijk, waardoor je een uniek product in huis haalt. Doordat je de panelen afzonderlijk van elkaar kunt verschuiven kun je elke dag een andere sfeer in huis creëren!.
Met onze stalen laten wij je graag de mogelijkheden zien, hierin zul je ontdekken dat er vele sferen te creëren zijn en hiermee wordt dit gordijn ook echt “jouw” gordijn! Het is een echte “smaakmaker” in je interieur!
Wil je meer weten, voorbeelden zien en/of de mogelijkheden voor jouw woning bespreken, laat het ons weten! Wij brengen je hiervoor graag een bezoek!

Plissé en Duette

Plisségordijnen en duette’s bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling. De Duette heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende, en daardoorenergiebesparende werking. In de Duette lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.
De Plissé & Duette zijn toepasbaar in ieder interieur en door de top down – bottom up werking is dit een binnenzonwering met variatie!

Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Met een “Day en Night” plissé kunt je zelf bepalen of je het zonlicht wilt filteren of verduisteren. Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten, zelfs bij een compleet horizontale plaatsing. Ruime keuze in zowel natuurlijke tinten, Uni en dessin, op maat gemaakt.

Rolgordijn

Of het nu gaat om het subtiel filteren van licht en een decoratieve manier van raamdecoratie of als het gaat om het volledig buitensluiten van licht. In onze uitgebreide rolgordijncollectie vindt je altijd een passende en sfeervolle oplossing. Van transparante en exclusieve dessins tot verduisterende stoffen, wij geven je hierin graag advies, zodat je de juiste binnenzonwering kiest.

Wat hierbij uniek te noemen is, is het segmentgordijn. Dit is een combinatie rolgordijn, bestaande uit rolgordijnstof met een segment uit de duoshade collectie. Hiermee creëer je werkelijk een unieke raamdecoratie, helemaal afgestemd op jouw wensen!

Jaloezie

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën zij hier uitermate geschikt voor met hun warme en luxe uitstraling.
Ze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, je zorgt zelf voor een perfecte lichtregeling. Onze collectie’s houten jaloezien zijn er in 50mm en 70mm breed en eventueel te combineren met 25mm en 38mm ladderband in diverse kleuren. Nieuw is de Retro bovenbak voor een robuust en industriele look.De houten jaloezieën passen uitstekend bij deze keuze.
Jaloezieën bieden een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. Altijd een praktische oplossing tegen de zon. De lichtinval is gemakkelijk in te stellen met de daarvoor bedoelde bedieningsstang. Het optrekken en laten zakken van het systeem wordt eenvoudig met een koord bediend. Zo zijn beide bedieningsmogelijkheden makkelijk van elkaar te onderscheiden.

Aluminium jaloezieen in een nieuw jasje. Door te kiezen voor een aluminium jaloezie met de nieuwe RETRO bovenbak krijgt u een stoere robuuste uitstraling. De aluminium jaloezien zijn in de breedtes 25mm en 50mm te bestellen, beide breedtes zijn in meer dan 50 kleuren leverbaar. Ouderwets zijn de aluminium jaloezien dus allang niet meer!
Nieuwsgierig naar onze collectie?

Lamellen

Verticale jaloezieën zijn zeer functioneel en bieden veel sfeer als raamdecoratie. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.
In onze collectie verticale jaloezieën vindt je kunststof, aluminium en textiele lamellen.
Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Sommige textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating. De grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Daar waar de textiele lamellen vaak een zachtere en klassieke uitstraling hebben, zijn de aluminium en kunststof lamellen meer trendy en strakker.

Sheerlight

Sheerlight heeft de elegantie van voile stoffen met de licht regulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie.
Met een sheerlight op maat haalt u het beste van twee werelden in huis: elegantie en functionaliteit. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. Op elk moment van de dag regelt u zelf het perfecte evenwicht tussen privacy en licht.
Een Sheerlight is voor iedere rechte raam-situatie toepasbaar, het is een duurzaam product en uitermate geschikt voor vochtige ruimtes! De stoffen hebben een sterk isolerende eigenschap en UV-filterende werking waardoor uw vloer en meubels beschermd zijn tegen verkleuring.