In een interieur mag textiel niet ontbreken. Niet alleen in de vorm van accessoires maar juist ook door te kiezen voor mooie raamdecoratie!

Gordijnen zijn voor ons dan ook DE sfeermakers in een woning, waarbij met name de kleur en de textuur de sfeer bepalen.

Ieder jaar lanceren onze leveranciers nieuwe items, waarbij stylistes de mooie kleuren afstemmen op de diverse texturen.

• Luchtige transparanten met een mooie glans
• Moderne inbetween die u privacy biedt maar toch het daglicht toelaat.
• Een puur product als zijde en linnen mag ook niet ontbreken.

– Stoffen met een extra functie zoals;
• Verduisterende stoffen
• Vlamvertragende stoffen.

De “finishing touch”.
Diverse mensen hebben wij al blij mogen maken met nieuwe gordijnen. Gordijnen met vlinderplooi, waveplooi, retourplooi, vouwgordijnen. Allemaal mooie gordijnen die passen binnen het interieur en bij de smaak van de opdrachtgever.

Gordijnen zijn onder te verdelen in 3 categorieen:

Vouwgordijnen

Naast deze 3 categorieen is er binnen de gordijnen ook een “vreemde eend in de bijt”. Een vouwgordijn valt namelijk ook onder de gordijnen!!

Vouwgordijnen zijn al jaren een populaire raamdecoratie. Ze geven de ruimte een warm en sfeervol effect en er is keuze uit een groot aantal rijke stoffen.
Het vouwgordijn is het perfecte raamdecoratie product voor de woonkamer, keuken én slaapkamer. Het gordijn kan namelijk ook besteld worden met een verduisterende voering.

Vouwgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen. Maak je interieur compleet door alles goed op elkaar af te stemmen. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.

De vouwgordijnen collectie bestaat uit kamerhoge stoffen, waardoor je in de lengte geen naden hebt. Zo is het vouwgordijn voor hoge ruimtes ook een prachtig raamdecoratie product.

Vouwgordijnen op maat zijn in meerdere modellen te bestellen: met baleinen, tunnels aan de voor- of achterzijde en een speciaal model voor de erker. Voor ieder wat wils!

Ook voor vouwgordijnen neem je gemakkelijk contact met ons op!