Graag vertellen wij je meer over ons, onze producten en de mogelijkheden ervan.
Wie is 4yourliving? Wat zijn de pluspunten van tapijt t.o.v. harde vloeren? Welke soorten raamdecoratie zijn er allemaal? Waar moet je rekening mee houden als je een keuze moet maken m.b.t. raamdecoratie of vloer?
Allemaal vragen die wij middels onze blogs, vlogs en vodcasts hopen te beantwoorden, maar mocht jouw vraag m.b.t. raamdecoratie of vloer hiermee niet beantwoord worden, neem dan contact met ons op!!

We gaan voor groen!

Laten we een steentje bij gaan dragen aan een schonere en betere wereld! Hiervoor gaan we opzoek naar milieubewuste producten!

Raamdecoratie van 100% gerecyclede PET-flessen;

Het gebruik van duurzame grondstoffen is én wordt steeds belangrijker. Om de wereld een beetje beter en schoner te maken, dragen wij daar graag op onze manier een steentje aan bij.

Elektrische raamdecoratie;

Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie!! Vind jij comfort belangrijk? En wil je alle raamdecoratie in huis met één druk op de knop kunnen bedienen?
Dan is raamdecoratie met elektrische bediening echt iets voor jou!

Traprenovatie;

De trap is het meest onderbelichte onderdeel van een woning…en dit is een gemiste kans!! Want een trapopgang kan juist een mooie completering van je woning zijn!

PVC vloeren;

Het is een duurzame vloer, het is een sfeervolle vloer en het is een vloer die makkelijk te onderhouden is!
Allemaal eigenschappen waar we gek op zijn! Maar wat is een PVC vloer nou eigenlijk.

Thuiswerken;

We gaan meer een meer thuiswerken, maar heb jij wel een prettige werkplek waar je je werk effectief kunt doen? Wat heb je ervoor nodig en waar moet je rekening mee houden?

Creëer een sfeervol interieur met raamdecoratie van hout;

Een woontrend die al jaren populair is: het toepassen van natuurlijke en pure materialen in je interieur. Hout is een erg geliefd natuurlijk product. Het geeft de ruimte direct een warme en sfeervolle uitstraling. Raamdecoratie is dé sfeermaker in je interieur.

Tapijt;

Wat is het geheim van tapijt?
Waarom draagt het bij aan een gezonder binnenklimaat en vergroot het je woongenot?

Duette;

De Duette is misschien wel de meest veelzijdige binnenzonwering die er is.
Maar wat is een Duette?

Artikelen en filmpjes te lezen/bekijken via Linkedin, Youtube: