Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie!!

Graag vertellen wij je meer over het gemak en vooral de voordelen van elektrische, ofwel gemotoriseerde raamdecoratie.

Raamdecoratie is te onderscheiden in 2 soorten:
1. Gordijnen, inbetween en vitrage.
2. Binnenzonwering als rolgordijn, jaloezie, vouwgordijn enz…

Veel van deze raamdecoratie worden bediend met een koord of ketting en hoe frustrerend kan het zijn als deze koorden in de knoop komen? Hoe zwaar kan het zijn om een groot breed rolgordijn op te moeten trekken? en hoe vuil kunnen de gordijnen worden als je deze met de hand dicht trekt?

Deze ongemakken kunnen veel makkelijker!!
Kies voor elektrische raamdecoratie, het biedt gemak, comfort en veiligheid!!

.

Geweven hout

Het is weer helemaal terug van weg geweest!!
Het is de trend van dit moment; raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis.
Het geweven hout is leverbaar in twee wevingen: bij ‘thin sticks’ is de doorkijk transparant en bij ‘flat sticks’ in between. Geweven hout is een natuurproduct en heeft daardoor altijd een unieke uitstraling.
Het geweven hout is te verkrijgen in een rolgordijn variant (roll-up). Het gordijn hangt strak als het volledig is uitgerold en bij het openen rolt het netjes op naar de bovenzijde van het raam. Je kunt ook kiezen voor een vouwgordijn in een prachtige geweven hout structuur. Een elegante en stijlvolle raamdecoratie product die je interieur een chique look geeft.
De collectie bestaat uit trendy kleuren met de juiste matte lak afwerking: 20 kleuren thin sticks en 20 kleuren flat sticks. De mechaniek en componenten worden kleur gecoördineerd uitgevoerd. Wil je alle kleurstalen zien? Neem dan contact met ons op!

BEKIJK ONS YOUTUBE KANAAL