Betrouwbare kwaliteit buitenzonwering

Wij presenteren u het topmerk Estate® met haar toplijn buitenzonweringen, die geheel naar de kwaliteitsrichtlijnen van de hedendaagse samenleving is samengesteld.

Estate® buitenzonweringenstaat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, betrouwbare zonweringen en rolluiken tegen scherpe prijzen.
Zonwering onderscheiden wij in de volgende varianten:

Terrasscherm

In 99% van de gevallen wordt een knikarmscherm gebruikt als buitenzonwering voor boven het terras. In een handomdraai tovert u met een dergelijk zonnescherm het terras om tot een koele verblijfplaats in de zomer. Door het plaatsen van een terrasheater kunt u eerder in het jaar en ‘s avonds langer van de zomer genieten.
Estate® buitenzonwering stelt voor u de meest ideale combinatie samen. Naast dat u kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs, kunt u ook kiezen voor eigenschappen als ‘waterdichtheid’,'lichtdichtheid’, ‘weersechtheid’ en kunt u de UV-beschermingsfactor bepalen.

Screen

Het verschil tussen screens en uitvalschermen of knikarmschermen, is dat een screen verticaal langs het raam hangt. Deze vlakhangende zonwering werd veelal gebruikt als projectzonwering, maar wordt nu steeds vaker bij particulieren toegepast. Het voordeel van een screen is dat deze langs de gevel hangt en dus geen ruimte wegneemt van bijvoorbeeld een looppad. Een Estate® Screendoek werkt anders dan het doek van een knikarm- of uitvalscherm. Een screendoek is namelijk geen acryldoek, maar wordt geweven uit gecoate glasvezeldraden, waardoor een ‘open’ structuur ontstaat. Een screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt en voorkomt tegelijkertijd hinderlijke reflecties. Een screen werkt bovendien privacy verhogend. Let wel; ‘s avonds, wanneer er binnen licht brandt, kunnen voorbijgangers wel naar binnen kijken. Het zicht gaat richting de kant waar het licht vandaan komt.

Rolluik

Naast buitenzonwering levert Estate® ook rolluiken op maat. Estate® Rolluiken bestaan uit een aluminium pantser, welke via de geleiders oprolt in een omkasting. Uiteraard zijn deze rolluiken niet alleen zonwerend, maar zelfs lichtdicht en isolerend. Estate® rolluiken zijn inbraakvertragend, geluidsisolerend, koude en warmte werend en privacy verhogend. Ideaal voor etalages, winkelingangen, kantoorpanden, studio’s en sportscholen, maar ook voor particulieren voor bijvoorbeeld dakkapellen en dakramen. Estate® rolluiken zijn in elke gewenste afmeting leverbaar en met verschillende manieren van bediening.

Advies aan huis

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij komen vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of om een afspraak te maken.
VRIJBLIJVEND ADVIES